Over ons

MBO Jobmatch is een bemiddelaar dat gespecialiseerd is in het aanbieden van personeel. MBO Jobmatch werkt samen met geselecteerde werkgevers. Via ons geavanceerde matchsysteem is er de mogelijkheid voor deze werkgevers om CV’s welke aansluiten op het gestelde functieprofiel binnen MBO Jobmatch in te zien.

De voordelen van solliciteren via MBO Jobmatch:

  1. Jouw sollicitatiebrief kan binnen enkele seconden op de plek zijn waar hij moet zijn. De desbetreffende werkgever heeft de kans om snel op je sollicitatie te reageren.
  2. Je kunt op elk gewenst moment, overal ter wereld, 24 uur per dag online zoeken en solliciteren naar een nieuwe baan.
  3. Je kunt jouw sollicitatie en bijbehorend CV met één muisklik online/elektronisch versturen.
  4. Op dit moment maken ca. 700 bedrijven gebruik van onze website om hun openstaande vacatures op het internet te plaatsen.
  5. Jouw sollicitatie wordt via ons geavanceerde matchsysteem gematcht aan het gestelde functieprofiel van de werkgever

Vacatures, stage- en BBL plekken

Via ons uitgebreide distributienetwerk van loopbaanwebsites heeft MBO Jobmatch een groot doelgroepbereik en vind je eenvoudig de juiste werkgever. Ons vacatureaanbod wordt gepubliceerd via deze loopbaanwebsites.

Na jouw sollicitatie op een functie van MBO Jobmatch zullen wij via onze systemen jouw CV gaan matchen aan de gevraagde functies van werkgevers. Tevens hebben werkgevers de mogelijkheid om via onze database jouw CV te vinden en je te benaderen.